ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Přijďte nás navštívit na veletrh For Toys v Praze

16.10.2017
Veletrh For Toys

Všechny tvořivé holčičky a kluky a samozřejmě jejich rodiče, zveme na český veletrh hraček FOR TOYS. Najdete nás na Výstavišti v Letňanech (hala 2, stánek A13), a to od 19. do 22. října 2017.

Máme pro vás novinku na českém trhu - unikátní modelovací hmotu „Jumping Clay“. Ta už podle názvu umí nejenom skákat, ale je netoxická, voňavá, měkká a krásně barevná. Její velkou výhodou je, že na vzduchu se za pár hodin změní v pevnou hračku. Přijďte si k nám vymodelovat silného lva, roztomilou ovečku nebo přítulného oslíka. Tato hmota, výjimečná mezi všemi, podporuje fantazii, jemnou motoriku a prostorovou představivost.

Kreativní sety Frozen a Foxes jsou přesně to pravé pro holčičky, které rády šijí, vyšívají, lepí, malují, či jinak tvoří. Mohou si vymalovat tašku s princeznou Elzou, ušít pouzdro do školy, nebo obal na svůj smart phone.

Pro zapálené stavitele hradů máme také něco. Minulý rok jsme představili tekutou modelovací hmotu Mad Matter, kterou jsme letos rozšířili o spoustu formiček a rozličných udělátek. Přijďte a uvidíte sami, jak na takovou středověkou pevnost.

Mimo jiné nebude na našem stánku chybět ani unikátní řada vzdělávacích sešitů „Zábavné učení“. Můžete si malovat, kreslit, hrát pexeso nebo třeba vystřihovat.

Zkrátka se u nás zastavte a uvidíte, že nudit se rozhodně nebudete.