ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Napsali o nás - Recenze hry Pojďte nakupovat!

19.03.2018

Vzdělávací hry od britské firmy Orchard Toys se těší velké oblibě a to zejména díky nejrůznějším vzdělávacím metodám, které jednotlivé hry zahrnují. Děti se tak naučí základy počítání, anglického jazyka, naučí se poznávat barvy a tvary, procvičí si pamět a trpělivost. Naučí se vzájemně spolupracovat, komunikovat nebo např. hospodařit s penězi a mnoho dalšího.

Hra "Pojďte nakupovat!" spočívá v tom, že se každý hráč stará o svůj obchůdek. A to tak, že z kartiček se zbožím otočených obrázkem dolů si vybere, kterou položku na seznamu musí jít v následujícím kole koupit. Na začátku hry každý hráč obdrží obnos peněz, ten každým průchodem středem hrací desky narůstá o 20 korun. Po příchodu do obchodu musí vést prodejní rozhovor s jeho majitelem a za zboží zaplatit. Další peníze získá z banky tak, že projde středem hrací plochy. Vyhrává ten, kdo jako první naplní svůj nákupní košík.

Hra rozvíjí: 

  • koncetraci
  • komunikační dovednosti
  • finanční gramotnost
  • spolupráci ve skupině

A teď už ke slibované recenzi! 

Co tedy na naši hru říkají maminky z webu Matky na palubu? Přečtěte si zde: http://www.matkynapalubu.cz/2018/03/hrajeme-si-spolecenska-hra-pojdte.html